we focus on your business

Yritys

Focuslaw on vuonna 2008 perustettu liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka missiona on tuottaa korkealaatuisia juridisia asiantuntijapalveluita kustannustehokkaasti henkilökohtaisella yhteydenpidolla ja palvelulla.

Focuslawn toiminta rakentuu vankkaan juridiseen osaamiseen sekä vahvaan luottamussuhteeseen asiakkaan ja häntä palvelevan juristin välillä. Yhteistyön lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan ja toimintaympäristön tunteminen. Tavoitteenamme on suunnitelmallinen yhteistyö, jolla edistetään asiakkaan liiketoimintaa, kartoitetaan liiketoimintaan liittyviä juridisia riskejä ja etsitään keinoja hallita niitä. Onnistunut juridinen ongelmanratkaisu on hyvä lähtökohta kehitystyölle, jolla asiakkaan riskienhallintaa voidaan merkittävästi parantaa ja suunnitelmallisesti ylläpitää.

Laajoissa toimeksiannoissa käytämme lisäresursseja tarpeen mukaan, mutta vastaamme aina henkilökohtaisesti toimeksiannon kokonaisuudesta ja sen hallinnoinnista. Lähtökohtamme on, että asiakkaamme saavat palveluidemme käytöstä omaan liiketoimintaansa liittyvän hyödyn lisäksi varmuutta ja mielenrauhaa.

”Ongelmien korjaamisesta suunnitelmalliseen riskienhallintaan.”